Groot aanbod vakanties Torremolinos Groot aanbod hotels Het beste last minute aanbod

Autovakantie

Ervaar het gevoel van de volledige vrijheid die je hebt als je met de auto op vakantie gaat. Naar welke bestemming je ook toe gaat, je kunt zelf kiezen welke route je neemt. Je kunt allerlei hoogtepunten gaan bezoeken voordat je daadwerkelijk op plaats van bestemming komt of je kiest voor de snelste route. Je kunt je eigen tempo bepalen, je kunt in één keer doorrijden of ergens gaan overnachten. Een ander voordeel is dat je met de auto gemakkelijker meer bagage kan meenemen. Profiteer vandaag nog van de meest betaalbare autovakanties en pak je spullen vast in!

Verschillende overnachtingsmogelijkheden

Als je kiest voor een autovakantie zijn er verschillende overnachtingsmogelijkheden. Als je weinig moeite wilt doen en luxe wilt ervaren kun je natuurlijk een hotel boeken. Alle hotels die wij aanbieden op onze website zijn voorzien van uitstekende accommodaties met prima faciliteiten die je overnachting comfortabel maken.

Je kunt natuurlijk ook gaan kamperen. Neem een goede tent mee in de auto en kies een camping uit die het beste bij je past. Het is ook mogelijk om kamperen en luxe te combineren door middel van glamping dat de laatste jaren steeds populairder is geworden. Je zult dan in een tent met allerlei luxe gaan overnachten. Je kunt dan denken aan een complete keuken, bedden en een terras! In sommige glamping tenten zijn zelfs sanitaire voorzieningen aanwezig en hoef je niet gebruik te maken van het openbare sanitairgebouw. Op deze manier heb je de ervaring van het kamperen zonder de ongemakken.

Als je wat langer op vakantie wilt gaan en je hebt een trekhaak, kun je eens overwegen om een caravan aan te schaffen. Het is ook mogelijk om deze te huren. Je kunt dan voordelig een plaats huren op een camping. Zo geniet je van een heerlijke autovakantie tegen een lage prijs.

De beste bestemmingen voor een autovakantie

Met behulp van je eigen auto is het eenvoudig om gigantisch veel mooie plekken in Europa te gaan ontdekken. Rij langs de meest fascinerende plekken in Italië of ga op ontdekkingstocht in Noorwegen en Zweden. Als je de fiets meenemt kun je een prachtige tocht maken in het Duitse Moezel waar veel bossen, wijnbergen maar ook unieke dorpen te vinden zijn. Je kunt ook richting Frankrijk rijden en wereldberoemde kastelen ontdekken. Een andere optie is om in eigen land blijven want ook hier kun je veel indrukken op doen. Geniet van de natuur in de Veluwe en probeer herten te spotten. Maak kennis met het heuvelige Limburg of ontdek de eilanden in Zeeland.